WAT WE DOEN

First, Concept. Then, Design.

Het zijn de stappen die we doorlopen bij de creatie en ontwikkeling van een betekenisvolle gastbeleving. Jouw pakket van eisen wordt met een scan van de omgeving, een analyse van de doelgroep en markt, vertaald in een verhaal met bijbehorend sfeerconcept. Van daaruit maken we het interieur, ontwerpen we de huisstijl en geven we invulling aan de gewenste gastervaring.

Voor alle ideeen die we vertalen naar een concept, volgen we hetzelfde pad:
1. idee, 2. concept, 3. verhaal, 4. merkidentiteit, 5. ontwerp van gastervaring.

“Een consistent verhaal is de ruggengraat van elk succesvol horeca concept. Iedere keuze wordt weloverwogen gemaakt om te zorgen voor een optimale beleving voor zowel medewerkers als gasten.”

En dat verhaal schrijven we met jou.
Jouw Waarom, Hoe en Wat leidt ons naar het conceptuele idee en het verhaal dat aansluit op jouw (commerciële) doelstellingen. Onze creatieve aanpak helpt je een unieke waardepropositie te formuleren waarmee je je gaat  onderscheiden in een concurrerende markt.

Wil je meer weten over onze werkwijze, klik dan hier voor een nadere kennismaking.

BESLISSENDE ELEMENTEN

Een concept – met een hospitality hart – is succesvol, wanneer:

 • de doelgroep zich met het verhaal verbonden voelt.
 • er aandacht voor details is.
 • het verhaal zinvol, oprecht en onderscheidend is.
 • gasten fans worden
 • en het concept aanbevelen bij vrienden, familie of collega’s.

IS ER EEN MATCH?

 • Jouw content gecombineerd met onze nieuwsgierigheid en passie voor het creëren van unieke concepten, is de start van een mooie samenwerking.
  Zie je een match? Onder het genot van een lekkere cappuccino leggen we graag het contact voor een creatieve en transparante project briefing.
 • Sluit ons verhaal aan bij het idee of project dat je wilt ontwikkelen of een nieuw leven wilt inblazen? Wil je van jouw dienst een unieke gastbeleving maken?
  Vertel ons je wensen en verwachtingen en klik hier voor een samenvatting van onze werkzaamheden ter inspiratie.