Strandhotel Cadzand-Bad

Concept development nieuwe merkidentiteit, guest experience design en marketing communicatie voor Strandhotel Cadzand-Bad

Op een uniek stukje duin in het uiterste puntje van Zeeuws Vlaanderen staat al dertig jaar het gerenommeerde Strandhotel. Hier vind je een unieke belevingswereld van culinair genieten en comfortabel slapen. Deze streek is ook de geboortegrond van sterrenchef Sergio Herman. Van zijn hand vinden we in het Strandhotel restaurant Pure C ** en Blueness. Een paar honderd meter verderop aan de kop van de zeehaven van Cadzand-Bad, restaurant AIRrepublic *.
Het Strandhotel ondergaat een grote metamorfose. Gebouw, kamers en publieke ruimten krijgen een totaal nieuwe uitstraling. Studio Piet Boon tekende voor het interieur. Eind 2019 telt het hotel 74 luxe boutique kamers en suites.

Onze opdracht is voor het Strandhotel een nieuwe merkidentiteit en bijbehorende gastbeleving te ontwikkelen en te implementeren. Ambitie is er een unieke Food & Wellness bestemming aan de Zeeuwse kust van te maken.

STRAND magazine
Op blote voeten naar zee rennen…. en met de wind door de haren de zilte lucht opsnuiven aan het strand. Het zijn de eerste woorden van versie 1 van het STRAND magazine waarmee het Strandhotel in Cadzand-Bad haar liefde voor de Zeeuwse kust deelt met gasten.

Creative direction & Copy: SEVERS+JANSEN, The Hospitality Studio