Strandhotel Cadzand-Bad

Concept development nieuwe merkidentiteit, guest experience design en marketing communicatie voor Strandhotel Cadzand-Bad

Op een uniek stukje duin in het uiterste puntje van Zeeuws Vlaanderen staat al dertig jaar het gerenommeerde Strandhotel. Hier vind je een unieke belevingswereld van culinair genieten en comfortabel slapen. Deze streek is ook de geboortegrond van sterrenchef Sergio Herman. Van zijn hand vinden we in het Strandhotel restaurant Pure C ** en Blueness. Een paar honderd meter verderop aan de kop van de zeehaven van Cadzand-Bad, restaurant AIRrepublic *.
Het Strandhotel heeft een grote metamorfose. Gebouw, hotelkamers en publieke ruimten hebben een totaal nieuwe uitstraling gekregen. Studio Piet Boon tekende voor het interieur. Het hotel telt nu 74 luxe boutique kamers, suites en appartementen.

Onze opdracht is voor het Strandhotel een nieuwe merkidentiteit en bijbehorende gastbeleving te ontwikkelen en te implementeren. Ambitie is er een unieke Food & Wellness bestemming aan de Zeeuwse kust van te maken.

STRAND magazine

STRAND magazine editie 01

Op blote voeten naar zee rennen…. en met de wind door de haren de zilte lucht opsnuiven aan het strand. Het zijn de eerste woorden van Editie 01 van het STRAND magazine waarmee het Strandhotel in Cadzand-Bad haar liefde voor de Zeeuwse kust deelt met gasten.

Editie 02

STRAND magazine

Life is better at the beach van Cadzand-Bad. Hier, in het hart van de roots van Anne en Bart Gorthmanns, ligt het welkom van het Strandhotel waar u kennismaakt met een droom die ooit letterlijk begon met een tekening in het zand. Hoe deze droom is uitgekomen? U leest het in Editie 02 van het STRAND magazine.

Creative direction & Copy: SEVERS+JANSEN, The Hospitality Studio
Graphic design: JIMMY LEE, Caroline Demeyere