Community partner & ambassadeur

#IHA19 – RAI Amsterdam
The Independent Hotel Show, de Engelse vakbeurs voor luxe- en boutique hotels, lanceerde in mei 2019 haar eerste show in Europa.
Show-directeur Miranda Martin heeft The Hospitality Studio aangesteld als community partner & ambassadeur om interviews te maken ter promotie van het exclusieve hotel evenement in Amsterdam. In aanloop naar de show in RAI Amsterdam, hebben wij hoteliers en conceptontwikkelaars gesproken over hun liefde en passie voor het hospitality vak. Resultaat zijn verhalen met een hospitality hart.

“Met de publicaties hebben we een wezenlijke bijdrage geleverd aan de positionering en sfeerbepaling van de premiere van Independent Hotel Show in Amsterdam. En daar zijn we trots op.”

The Hospitality Studio heeft gesproken met:

Ook voor de 2021 editie van Independent Hotel Show Amsterdam is The Hospitality Studio aangesteld als maker van interviews ter promotie van de show in RAI Amsterdam.

Dit jaar hadden we het genoegen om ‘independent hoteliers’ te interviewen die gastspreker zijn tijdens het hotel evenement. Via onderstaande links kunt u kennismaken met: