Independent Hotel Show Amsterdam

Community partner & ambassador

#IHA20 – 24 en 25 juni RAI Amsterdam (vanwege corona is het event verplaatst naar 16 en 17 maart 2021)
Ook voor de 2020 editie van Independent Hotel Show Amsterdam zijn wij aangesteld als community partner, ambassador en maker van interviews ter promotie van de show, die op 24 en 25 juni plaatsvindt in RAI Amsterdam.

Dit jaar hadden we het genoegen om ‘independent hoteliers’ te interviewen die gastspreker zijn tijdens de show. Via onderstaande links kunt u kennismaken met:

#IHA19 – RAI Amsterdam
The Independent Hotel Show, de Engelse vakbeurs voor luxe- en boutique hotels,  lanceerde in mei 2019 haar eerste show in Europa. Show-directeur Miranda Martin heeft SEVERS+JANSEN, The Hospitality Studio aangesteld als community partners om interviews te maken ter promotie van het exclusieve hotel evenement in Amsterdam. In aanloop naar de show in RAI Amsterdam, hebben wij hoteliers en conceptontwikkelaars gesproken over hun liefde en passie voor het hospitality vak. Resultaat zijn verhalen met een hospitality hart.

“Met de publicaties hebben we een wezenlijke bijdrage geleverd aan de positionering en sfeerbepaling van de premiere van Independent Hotel Show in Amsterdam. En daar zijn we trots op.”

Wij hebben gesproken met: