Independent Hotel Show Amsterdam

Community partner & ambassador

The Independent Hotel Show, de Engelse vakbeurs voor luxe- en boutique hotels,  lanceerde in mei 2019 haar eerste show in Europa. Show-directeur Miranda Martin heeft SEVERS+JANSEN, The Hospitality Studio aangesteld als community partners om interviews te maken ter promotie van het exclusieve hotel evenement in Amsterdam. In aanloop naar de show in RAI Amsterdam, hebben wij hoteliers en conceptontwikkelaars gesproken over hun liefde en passie voor het hospitality vak. Resultaat zijn verhalen met een hospitality hart.

“Met de publicaties hebben we een wezenlijke bijdrage geleverd aan de positionering en sfeerbepaling van de premiere van Independent Hotel Show in Amsterdam. En daar zijn we trots op.”

Wij hebben gesproken met:

#IHA20
Ook voor de 2020 editie van Independent Hotel Show Amsterdam – 17 en 18 maart – zijn wij aangesteld als community partner & ambassador en maker interviews. Dit jaar hebben wij gesproken met ‘independently spirited’ hoteliers die ook uw hospitality hart kunnen raken. En naar wie u kunt luisteren op een van de podia tijdens Independent Hotel Show.

Lees hieronder de interviews met: