Hotelmetamorfose

In mei 2019 ontmoette wij in Domburg een eigentijdse ondernemer die het vak horeca en hospitality door zijn aderen heeft stromen. Zijn strandhotel Duinheuvel en Wilhelmina zijn toe aan een metamorfose. Een verandering die de huidige tijdgeest omarmt en daarmee aansluit op een nieuwe generatie gasten. De twee hotels hebben een nieuw verhaal nodig. The Hospitality Studio schrijft dat verhaal.

First, concept. Then, guest experience design.

Ambitie is om beide hotels te transformeren naar de nieuwe huiskamer aan zee, strand en duinen: Strandhotel Domburg. Straks een plek die je uitkiest voor pure gastvrijheid en een onbezorgde strandvakantie omdat deze aanvoelt als een verblijfsplaats in plaats van een slaapplaats. Hier word je verrast en geïnspireerd door de producten van lokale ondernemers met wie de eigenaar graag samenwerkt omdat hij de passie voor het ambacht met hen deelt.

Deze eigenaar pakt de uitdaging op om met ons een hotelconcept te ontwikkelen dat relevant is op een plek waar de gast is of (straks) wil zijn. First, concept. Then, guest experience design… het is voor ons de route die ook deze hotels onderscheidend gaat maken.